100%NEDERLANDSFABRIKAAT

Wat is jouw woonstijl?

Of jouw woonstijl nu klassiek of modern is, bij Eastborn is er altijd een boxspringcombinatie die bij jouw slaapwensen past. Bovendien kan je, jouw bed helemaal samenstellen naar eigen voorkeur.

Ga jij voor de stijl classic, loft, urban of nordic?

Trends

Bij Eastborn zitten we niet stil. In de Eastborn collectie vind je daarom altijd boxspringcombinaties volgens de laatste trends. Tijdens de ontwikkeling van deze collectie hebben we ons laten inspireren door de woonstijlen: classic, loft, urban en nordic.

Ontwikkelingen

Naast de reguliere boxsprings, die zowel in vaste als verstelbare uitvoering verkrijgbaar zijn, hebben we ook extra dunne boxsprings met een totale hoogte van slechts 9 centimeter voor een extra moderne uitstraling. De dunne boxsprings zijn alleen verkrijgbaar in vaste uitvoering en ideaal voor kleine slaapkamers.

Samenstellen

Met keuze uit verschillende modellen, kleuren, stoffen en poten, kan je zelf jouw bed samenstellen. Vergeet niet om je boxspringcombinatie af te maken met jouw persoonlijke comfort. Combineer eenvoudig met alle matrassen uit de Eastborn matrassenseries, zowel de White als Colour uitvoering. Bovendien is een Eastborn boxspringcombinatie al verkrijgbaar vanaf € 1.999,-

Droombed

Laat je alvast inspireren door een kleine greep uit de mogelijkheden. Hoe gaat jouw droombed eruitzien?

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!