Plain

Eastborn Plain

Je rekt je uit, je lacht, je denkt nog eens na over die fantastische droom die je zojuist hebt gehad. Een goedemorgen begint bij een goede nacht! Zo simpel is het. Net als de Eastborn Plain, simpel maar biedt alles wat je nodig bent. Een boxspringcombinatie met een goede veerkracht en de juiste ondersteuning voor een heerlijk ligcomfort.

Eenvoudig samenstellen

Stel nu je Plain eenvoudig samen door een keus te maken tussen de 2 hoofdborden Regular of More, een vaste of verstelbare boxspring, matrassen in een White of Colour uitvoering, de 2 Plain topdekmatrassen, 7 kleuren stof en verschillende tijdloze poten. Word ook wakker met een lach!

Prijzen vanaf € 1.599,-

Eastborn Plain matrassen

Het ligcomfort van de Eastborn Plain White is aan te passen naar wens door de matras. Kies tussen de Eastborn Plain Bronze, Plain Silver of Plain Gold, allemaal in twee hardheden voor de juiste ondersteuning en geniet van een heerlijke nachtrust.

Het ligcomfort van de Eastborn Plain Colour is aan te passen naar wens door het topdekmatras. Kies tussen de Eastborn Plain Comfortschuim, Plain Comfortschuim Climate Cool of de Plain Dynamic Comfort voor jouw ideale ligcomfort.

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!

Eastborn logo DEALERS
Eastborn Corner
Eastborn Corner

Een Eastborn Corner beschikt over een beperkt aantal matrassen of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

Eastborn Studio
Eastborn Studio

Een Eastborn Studio beschikt over diverse matrassen en/of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

Eastborn Store
Eastborn Store

Een Eastborn Store beschikt over een uitgebreid Eastborn matrassenassortiment en boxspringassortiment.

Eastborn Corner
Corner
Eastborn Studio
Studio
Eastborn Store
Store