Matrassen
van Eastborn

100%NEDERLANDSFABRIKAAT

Welk Eastborn matras past het beste bij jou?

Q-serie matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund en het biedt een uitstekend ligcomfort. Door de afwisseling in de hoogte van de veren wordt jouw lichaam op de juiste manier ondersteund. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

Sixty matrassen

Alle Sixty matrassen zijn voorzien van hun eigen Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen. Ze zijn allen afgedekt met een hoogwaardige Latex comfortlaag. De hoes is voorzien van Fresssh! fibre doorstikking voor een optimale ventilatie en Sensity behandeling voor een hygiënische en frisse slaapomgeving. Dit alles voor een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust!

Topdekmatrassen

Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdekmatras. Deze dunne, zachte laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor een ontspannen nachtrust.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Bij Eastborn worden de matrassen met de hand gemaakt, 100% Nederlands fabrikaat, echte ambacht. Omdat wij onze producten met de grootste zorgvuldigheid samenstellen bieden wij standaard 5 jaar garantie op onze matrassen. De stof van de matrassen is behandeld met Sensity®, dit is een probiotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt ontrekt aan jouw matras.

Meer Matrassen Informatie

De matrassenlijn van Eastborn bestaat uit een serie pocketvering matrassen. Enkele pocketmatrassen kunnen geleverd worden in de stof van de boxspring. We noemen dit ‘Colour’ matrassen. Wanneer gekozen wordt voor een Colour-uitvoering, dient deze matras gecombineerd te worden met een topdekmatras. Maar er zijn nog meer optie mogelijkheden, lees meer matrassen informatie.

Meer Matrassen Informatie