H-matrassen

100%NEDERLANDSFABRIKAAT

ViVid-foam

De nieuwste H- serie matrassen zijn hybride matrassen die aan één kant beslaapbaar zijn. Hybride is een combinatie van pocketveren en schuim. De combinatie van de innovatieve Zero Gravity Pocket, het drukverlagende ViVid-foam en de niet-doorgestikte tijk zorgt voor een subliem ligcomfort. De hoogte van het matras en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

Gedurende de avond zakt je lichaamstemperatuur, om je lichaam af te koelen wordt je huid warmer. Een teken om naar bed te gaan.

ViVid-foam zorgt er dan voor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Daarnaast draagt de ultieme veerkracht van dit innovatieve materiaal bij een een perfecte, ontspannen lighouding. Je zakt daardoor sneller in een diepe slaap en zult fitter ontwaken.

De matrassen zijn er in white en colour. Je kan de onderkant van het matras laten stofferen in een Hybride meubelstof.

(Slaap)garantie

Niet alleen bieden wij een slaapgarantie van 60 dagen omruilgarantie, ook geven wij 5 jaar volledige garantie op onze matrassen.

H-1200

"Ca. 27 cm | Advanced Pocket interieur | Traagschuim en ViVid-foam"

Deze H-1200 matras heeft een Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met een ViVid-foam comfortlaag van 3 cm. ViVid-foam zorgt ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd.

Meer informatie

H-1100

"Ca. 27 cm | Advanced Pocket interieur | Comfortschuim en ViVid-Foam"

Deze H-1100 matras heeft een Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met comfortschuim en een ViVid-foam comfortlaag van 3 cm. ViVid-foam zorgt ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd.

Meer informatie

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!