H-matrassen

100%NEDERLANDSFABRIKAAT

Graph’In

De nieuwste H- serie matrassen zijn hybride matrassen die aan één kant beslaapbaar zijn. Hybride is een combinatie van pocketveren en schuim. De hoogte van het matras en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

Gedurende de avond zakt je lichaamstemperatuur, om je lichaam af te koelen wordt je huid warmer. Een teken om naar bed te gaan.

Graph’In zorgt er dan voor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Daarnaast draagt de ultieme veerkracht van dit innovatieve materiaal bij aan een perfecte, ontspannen lighouding. Je zakt daardoor sneller in een diepe slaap en zult fitter ontwaken.

De matrassen zijn er in white en colour. Je kunt de onderkant van het matras laten stofferen in een Hybride meubelstof.

(Slaap)garantie

Niet alleen bieden wij een slaapgarantie van 60 dagen omruilgarantie, ook geven wij 5 jaar volledige garantie op onze matrassen.

H-1000

"Ca. 24 cm | Genest Advanced Pocket interieur | Traagschuim en Graph'In"

Deze H-1000 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met Traagschuim en een Graph’In comfortlaag van 3 cm. Graph’In zorgt ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd.

Meer informatie

H-1050

"Ca. 24 cm | Genest Advanced Pocket interieur | Traagschuim en Graph'In Breeze"

Deze H-1050 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met Traagschuim en een Graph’In Breeze comfortlaag van 3 cm. Graph’In Breeze zorgt voor extra verkoeling gedurende de nacht.

Meer informatie

H-1100

"Ca. 27 cm | Genest Advanced Pocket interieur | Comfortschuim, Traagschuim en Graph'In"

Deze H-1100 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met Comfortschuim, zeer soepel Traagschuim en een Graph’In comfortlaag van 3 cm. Graph’In zorgt ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd.

Meer informatie

H-1150

"Ca. 27 cm | Genest Advanced Pocket interieur | Comfortschuim, Traagschuim en Graph'In Breeze"

Deze H-1150 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met Comfortschuim, zeer soepel Traagschuim en een Graph’In Breeze comfortlaag van 3 cm. Graph’In Breeze zorgt voor extra verkoeling gedurende de nacht.

Meer informatie

H-1200

"Ca. 27 cm | Genest Advanced Pocket interieur | Traagschuim en Zero Gravity Pocket met Graph'In"

Deze H-1200 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met Traagschuim. Hier bovenop wordt een Zero Gravity Pocket geplaatst met een Graph’In comfortlaag van 3 cm. Graph’In zorgt ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd.

Meer informatie

H-1250

"Ca. 27 cm | Genest Advanced Pocket interieur | Traagschuim en Zero Gravity Pocket met Graph'In Breeze"

Deze H-1250 matras heeft een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2 en is afgewerkt met Traagschuim. Hier bovenop wordt een Zero Gravity Pocket geplaatst met een Graph’In Breeze comfortlaag van 3 cm. Graph’In Breeze zorgt voor extra verkoeling gedurende de nacht.

Meer informatie

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!