Plain
matrassen

Climate cool

De Eastborn Plain collectie heeft een eigen matrassenlijn welke bestaat uit drie matrassen. De matras Plain Bronze biedt een stevig en stabiel ligcomfort. Kies je voor de Plain Silver, dan kies je voor een stabiel en goed ventilerend matras. De matras Plain Gold heeft door het Dynamic Comfort drukverlagende eigenschappen en zorgt zo voor meer ligcomfort. De matras Plain Gold wordt aan één zijde voorzien van Climate Cool. Hierdoor heeft men altijd een prettig bedklimaat. Zowel tijdens warme-, als koude nachten! Alle Plain matrassen zijn in twee hardheden leverbaar. Naast witte matrassen is er ook een colour matras verkrijgbaar met daarbij keuze uit twee topdekmatrassen.

 

 

Matras Plain Bronze

"Ca. 25 cm | Nagehard multizone pocketinterieur met aan beide zijden Foam en flexibele drukverdeler"

De matras Plain Bronze biedt een stevig en stabiel ligcomfort voor een goede prijs.

Meer informatie

Matras Plain Silver

"Ca. 26 cm | Nagehard multizone pocketinterieur met aan beide zijden Comfortschuim en flexibele drukverdeler"

Kies je voor de Plain Silver, dan kies je voor een stabiel en goed ventilerend matras.

Meer informatie

Matras Plain Gold

"Ca. 26 cm | Nagehard multizone pocketinterieur met aan beide zijden Dynamic Comfort en flexibele drukverdeler | Climate Cool"

De matras Plain Gold heeft door het Dynamic Comfort drukverlagende eigenschappen en wordt aan één zijde voorzien van Climate Cool.

Meer informatie

Less is more!

Lekker slapen. Dat begint bij een goed bed. En dat snappen wij bij Eastborn. Sinds 1959 werken we elke dag aan het perfecte slaapsysteem voor jou. De Plain collectie biedt een comfortabele boxspring combinatie of matras tegen een betaalbare prijs, maar met de Eastborn kwaliteit die je van ons gewend bent.

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!