Sixty by Eastborn
matrassen

100%NEDERLANDSFABRIKAAT

Good, better, excellent!

Alle Sixty matrassen zijn voorzien van hun eigen Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen. Ze zijn allen afgedekt met een hoogwaardige Latex comfortlaag.

De hoes is voorzien van Fresssh! fibre doorstikking voor een optimale ventilatie en Sensity behandeling voor een hygiënische en frisse slaapomgeving. Dit alles voor een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust!

Ons Sixty Excellent matras is onlangs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste pocketveermatras!

Vraag nu bij uw Sixty by Eastborn dealer naar de jubileumkorting voor Black Friday! 25% korting op een matras! Geldig van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december.

Matras Sixty Good

"Ca. 21 cm | Advanced Pocket interieur met 240 elektrothermisch geharde veren per m2"

De Matras Sixty Good is onder andere voorzien van een Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen.

Meer informatie

Matras Sixty Better

"Ca. 24 cm | Advanced Pocket interieur met 300 elektrothermisch geharde veren per m2"

Alle Sixty matrassen zijn voorzien van hun eigen Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen.

Meer informatie
Matras Excellent van de collectie Sixty by Eastborn

Matras Sixty Excellent

"Ca. 24 cm | Interactief Advanced Pocket interieur met e-thermisch geharde high-low pocketveren"

De Matras Sixty Excellent is onder andere voorzien van een Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen.

Meer informatie

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!