Eastborn Matrassen

100% Nederlands Fabrikaat

Eastborn matrassen

Ontdek de matrassen van Eastborn! Eastborn heeft twee series matrassen: de Q-serie en de H-serie. Of je nu een zij- buik- of rugslaper bent, Eastborn heeft altijd het perfecte matras dat bij jou past!

Q-serie

Bij de ontwikkeling van de Q-serie is er gekeken naar de verschillende typen lichaamsbouw, slaaphoudingen en het ultieme bedklimaat. Ben je een zij- buik- of rugslaper? Slaap je liever in comfortabel warm of een heerlijk fris bed? De Q-serie kan je helemaal van jouw wensen samenstellen. Ontdek hem nu!

H-serie

De H-serie is ontwikkeld voor mensen die graag actief en fit de dag doorgaan. Door de combinatie van innovatief Zero Gravity Pocket en het drukverlagende Graph’In geeft de H-serie optimaal comfort. Zo val jij sneller in een diepere slaap, en haal jij het beste uit je dag. Ontdek hem nu!

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!