Over Eastborn

100% Nederlands Fabrikaat

Geboren in het oosten

Het zijn de jaren vijftig in Nederland. Rinus Mostert heeft een succesvolle Amsterdamse matrassenfabriek. Nu wil hij het bedrijf overdragen aan zijn twee zonen. Maar twee kapiteins op één schip? Dat is vragen om problemen. Daarom besluit vader Mostert om voor zoon Hans een ander bedrijf op te kopen. Een matrassenfabriek in Vroomshoop. Het is de start van een avontuur in het oosten met een toepasselijke naam voor de fabriek: Eastborn. Al snel staan de bedden, boxsprings en matrassen van Eastborn hoog aangeschreven. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Met dank aan de kenmerkende Twentse aandacht voor vakmanschap én kwaliteit. Tegenwoordig maakt Eastborn deel uit van Hilding Anders. Eén van ‘s werelds grootste en meest gerenommeerde concerns in slaapcomfort. Hierdoor beschikken we over nog meer expertise in slaaptechniek.

100% Nederlands fabricaat

Nog altijd wordt elke Eastborn matras en boxspring gemaakt op Nederlandse bodem. We gebruiken daarvoor alleen de allerbeste materialen. We testen steeds opnieuw of ze voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Zo kunnen we de vertrouwde Eastborn kwaliteit blijven garanderen. Natuurlijk combineren we het ambachtelijk vakwerk van toen met de technologie van nu. We spelen in op jouw wensen en de laatste slaapkamertrends. Die kleine fabriek? Die is inmiddels sterk gemoderniseerd en ruim 20.000 vierkante meter groot.

Passie voor de perfecte nachtrust

Wat ons drijft is een passie voor de perfecte nachtrust. We willen dat jij elke dag uitgerust opstaat. Vol met energie en helemaal klaar voor een nieuwe dag. Een dag vol mogelijkheden en kansen. Een dag die je toelacht. Daarom zoeken we steeds naar manieren om onze boxsprings en matrassen te verbeteren. Met innovatieve pocketveren die jouw lichaam nóg beter ondersteunen. Superieure materialen die ongekend comfortabel liggen. Coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je.

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!