Eastborn -
nieuwe collectie

100% Nederlands Fabrikaat
eastborn nieuwe collectie

Even voorstellen…de nieuwe Eastborn collectie

Heb jij al kennisgemaakt met de nieuwe Eastborn collectie volgens de laatste trends? Bij Eastborn zijn we groot fan van boxspringcombinaties. Vandaar dat we altijd bezig zijn om nieuwe boxsprings te ontwikkelen die naast comfortabel ook innovatief, actueel en betaalbaar zijn. De Eastborn collectie is een commerciële collectie waarbij setverkoop en comfort op maat samenkomen.

De collectie is gebouwd rondom een drietal doelgroepen, namelijk de Millennials, Generatie X en de Babyboomers. Dit noemen we ook wel de paraplu van het vernieuwde Eastborn concept. Hierbij staan de wensen en behoeften van jou als consument centraal.

Stijlen

Om de doelgroepen aan te spreken zijn er vier verschillende woonstijlen gedefinieerd. Dit zijn de stijlen: classic, nordic, loft en urban. Heb je het motto “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”? Dan is de Classic collectie jou op het lijf geschreven, deze kan je herkennen aan de eenvoudige en rechte vormen. Fan van zachte vormen? Kies dan voor de Nordic collectie die wordt gekenmerkt door ronde en slanke vormen. Houd je meer van een robuust design? Dan ben je bij de Loft collectie aan het juiste adres. Heb je een kleine slaapkamer of voorkeur voor een moderne uitstraling? Ga dan voor de Urban collectie, gekenmerkt door een jong en rank design.

Modellen

Binnen deze stijlen zijn er 14 modellen ontwikkeld. De modellen uit de Classic collectie zijn Straight, Slope, Square en Slim. De Nordic collectie bestaat uit de modellen Lund, Arhus, Moss en Bergen. Modellen Park, Wood en Blossom komen uit de Loft collectie. En uit de Urban collectie komen de modellen Facet, Stripe en Fair.

Samenstellen  

Ieder model bestaat uit een boxspring, hoofdbord en een potenset. De regular boxsprings kan je zowel in een vaste- en verstelbare uitvoering krijgen. En de extra dunne boxsprings zijn alleen verkrijgbaar in vaste uitvoering. Combineer de modellen met alle Eastborn matrassen, zowel in white als colour uitvoering, voor jouw persoonlijke comfort. Kortom, je kunt jouw bed zelf samenstellen door een keuze te maken uit diverse modellen, kleuren, stoffen, matrassen en poten. Hoe leuk is dat!

Setvoordeel

Bij aanschaf van een complete Eastborn boxspringcombinatie krijg je 300 euro setvoordeel, dat is natuurlijk mooi meegenomen. Om gebruik te maken van dit voordeel moet je ervoor zorgen dat de combinatie uit twee Eastborn boxsprings inclusief poten, een hoofdbord, twee matrassen (bij colour matrassen met topdek) bestaan. Je hebt al een Eastborn boxspringcombinatie in de woonstijl die bij jou past vanaf 1995 euro.

Ga jij voor de stijl classic, nordic, loft of urban?

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!

Op zoek naar een dealer in uw buurt?Voer uw postcode of woonplaats in.

Eastborn logo DEALERS
Eastborn Corner
Eastborn Corner

Een Eastborn Corner beschikt over een beperkt aantal matrassen of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

Eastborn Studio
Eastborn Studio

Een Eastborn Studio beschikt over diverse matrassen en/of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

Eastborn Store
Eastborn Store

Een Eastborn Store beschikt over een uitgebreid Eastborn matrassenassortiment en boxspringassortiment.

Eastborn Corner
Corner
Eastborn Studio
Studio
Eastborn Store
Store