100% Nederlands Fabrikaat

Helaas is het momenteel niet mogelijk om onze Nederlandse dealers te bezoeken als gevolg van de lockdown. Wel kan je thuis alvast inspiratie opdoen met ons lookbook. Je kunt het lookbook eenvoudig aanvragen en deze zal gratis bij je thuisbezorgd worden. Hoe leuk is dat!

Zo kan je wanneer de winkels weer open zijn goed voorbereid naar de winkel en het bed van jouw dromen kopen. Bovendien ontvang je bij inschrijving van onze nieuwsbrief naast nieuws rond de heropening en aanstaande acties ook een voucher. Deze voucher kan bij aankoop van een boxspringcombinatie of matras ingeleverd worden bij jouw dichtstbijzijnde Eastborn dealer, waardoor je bij levering van jouw bestelde producten een leuk cadeau ontvangt om jouw slaapkamer op te fleuren.

Inspiratie opdoen?

Vraag ons lookbook aan!

  Lookbook

  Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

  Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!

  Eastborn logo DEALERS
  Eastborn Corner
  Eastborn Corner

  Een Eastborn Corner beschikt over een beperkt aantal matrassen of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

  Eastborn Studio
  Eastborn Studio

  Een Eastborn Studio beschikt over diverse matrassen en/of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

  Eastborn Store
  Eastborn Store

  Een Eastborn Store beschikt over een uitgebreid Eastborn matrassenassortiment en boxspringassortiment.

  Eastborn Corner
  Corner
  Eastborn Studio
  Studio
  Eastborn Store
  Store