Toppers

100% Nederlands Fabrikaat

Eastborn Toppers

Ontdek de toppers van Eastborn! Een topper geeft net dat beetje extra comfort aan je matras. Zodat je altijd uitgerust wakker wordt. Ontdek de Comfortschuim, Latex en Graph’In topper. Kijk wat bij jou past.

Extra comfort

Een topper is eigenlijk een dunne matras. Dit doe je boven op je normale Eastborn matras. Bekijk hier de verschillende Eastborn matrassen.  Een topper biedt je extra comfort, ondersteuning en bescherming aan je matras. De levensduur van een topper is 3 tot 5 jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.

Comfort dat bij jou past

Kies uit één van de drie verschillende Eastborn toppers. Ga je voor de Comfortschuim topper, Latex topper of toch voor de Graph’In topper? Wij leggen de verschillen graag aan je uit!

Comfortschuim topper

De comfortschuim topper is een comfortabele topper die goede nachtrust biedt. Deze topper biedt goede ventilatie en voert vocht snel af. Dit zorgt ervoor dat je topper langer meegaat. De comfortshuim topper geeft een progressieve tegendruk. Dit geeft goede ondersteuning aan je lichaam. Zodat jij elke ochtend uitgerust wakker wordt.

Latex topper

De Latex topper zorgt voor ideale nachtrust vanwege de vele steun die de topper biedt aan je lichaam. Deze topper neemt makkelijk lichaamswarmte op en houd deze vast. Hierdoor val je sneller in slaap en kun je genieten van heerlijke nachtrust, elke nacht weer.

Graph’In topper

De Graph’In topper laat jou van optimaal comfort genieten. De perfecte warmteregulatie en de drukverlagende eigenschappen van de Graph’In  zorgen voor een lange levensduur en comfort als nooit te voren.

Genopt of niet

Alle toppers van Eastborn zijn verkrijgpaar in twee uitvoeringen, de One en de Next. Met een One ga je voor een standaard topper die goed comfort biedt. De One kan je afritsen om deze vervolgens te wassen op 60 graden. De Next uitvoering is een genopte topper. Doordat de Next genopt is heeft deze een langere levensduur. Ook wordt het ligcomfort en stabiliteit bevorderd.

Benieuwd welke topper bij jou past? Ga je voor de One (links) of toch voor de Next (rechts)? De keuze is aan jou!

Ontdek de toppers:

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!