Boxspring afmetingen

100% Nederlands Fabrikaat

Altijd de afmeting die jij wilt!

Eastborn heeft boxsprings in allerlei soorten en maten. Naast dat je boxspring er fantastisch uit moet zien, moet hij ook passen bij jouw slaapwensen en ruimte van je slaapkamer. Heb je behoefte aan een eenpersoons boxspring, twijfelaar, tweepersoons boxspring, kingsize boxspring of kan je niet kiezen? Geen probleem! We leggen je graag alle verschillen uit, zodat jij de juiste beslissing kan maken!

Eenpersoons boxspring

Een eenpersoons boxspring is, zoals de naam zegt, bedoeld voor 1 persoon. De meest verkochte eenpersoons boxspring is die van 90×200. Maar ook een eenpersoons boxspring kan je aanpassen aan je persoonlijke wensen en behoeftes. Ga bijvoorbeeld voor een langere boxspring van 210 of 220 centimeter lang als je lang bent. We raden je aan om een boxspring te kopen die minimaal 20 centimeter langer is dan jouw lichaamslengte. Zo heb je genoeg ruimte en wordt er extra uitgerust wakker. Ook kan je kiezen voor een bredere boxspring. Kies voor een boxspring van 90 of 100 centimeter breed. Zo heb je alle ruimte om je om te draaien zonder dat je uit bed valt. Hieronder een overzicht van de eenpersoons boxsprings die Eastborn te bieden heeft:

Tweepersoons boxspring

Een tweepersoons boxspring is ideaal om samen in te slapen zonder dat je last hebt van elkaar. Maar dat hoeft natuurlijk niet, als je van veel ruimte voor jezelf houdt, kan je ook prima kiezen voor een tweepersoons boxspring. Houd je van extra veel ruimte? Ook dan heeft Eastborn precies wat jij zoekt! Ga voor een kingsize boxspring: een boxspring van 180 centimeter of breder. Zo heb jij en je partner alle ruimte, zonder dat jullie elkaar in de weg liggen. Zo kunnen jullie beide optimaal genieten van jullie welverdiende nachtrust. Hierbij een overzicht van de tweepersoons boxsprings die Eastborn te bieden heeft:

Twijfelaar boxspring

Wil je een zo groot mogelijke boxspring, maar heb je niet genoeg ruimte voor een tweepersoons boxspring? Of vind je een eenpersoons boxspring te klein en een tweepersoons boxspring weer te groot? Geen probleem! Ga dan voor een van de twijfelaar boxsprings van Eastborn. Een twijfelaar is een boxspring van 120 of 140 centimeter breed. Hierbij een overzicht van de tweepersoons boxsprings die Eastborn te bieden heeft:

Hulp nodig?

Weet je nog steeds niet welke afmeting boxspring je moet kiezen? Geen stress, onze Eastborn dealers voorzien je graag van advies. Kom gerust langs proefliggen en bekijk rustig welke opties er zijn en wat bij jouw past! Bekijk hier welke dealers bij jou in de buurt te vinden zijn.

Ontdek de boxsprings van Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!