Eastborn boxspring 90x220

100% Nederlands Fabrikaat

Slaap languit in een Eastborn boxspring 90×220

Mag het voor jou best wat meer zijn? Zoals een extra lange eenpersoonsboxspring op jouw maat? Als je groter dan 190 cm bent, dan kies je best een grotere bedmaat voor een comfortabele nachtrust. Onze boxsprings voor één persoon komen in allerlei stijlen, van modern tot klassiek. Hun grote troef? Ze bieden een maximale ondersteuning en geven elke slaapkamer een elegante uitstraling.

Kies de 1-persoonsboxspring van jouw dromen

Eastborn heeft een uitgebreide collectie met maar liefst 6 boxspringmodellen. Val je als een blok voor de moderne Oblique boxspring die eenvoud en rust uitstraalt? Of gaat je voorkeur uit naar onze Globe boxspring met een prachtige afgeronde vormgeving? Geef je ogen de kost en kies naar hartenlust! Inderdaad, bij Eastborn kan je helemaal zelf beslissen over de precieze samenstelling van jouw eenpersoons boxspring 90×220. Met zes verschillende stoffen, talrijke kleuren, en basic of luxe poten creëer jij de perfecte boxspring.

Misschien heb je ook graag meer ruimte in de breedte? Ook daar heeft Eastborn aan gedacht! Bij ons kies je namelijk niet alleen de lengte van je boxspring, maar ook de breedtemaat. Al een boxspring 100×220 of boxspring 120×220 overwogen? Die enkele centimeters meer kunnen zeker het verschil maken en net dat tikje meer comfort bieden!

Een vaste of elektrische boxspring?

De toekomst is elektrisch. Niet alleen op het vlak van mobiliteit, maar zeker ook als het om jouw nachtrust gaat. Een elektrisch verstelbare boxspring is synoniem aan ultiem comfort. Lees je ’s avonds voor het slapengaan graag een boek in bed? Of pik je nog even een aflevering van je favoriete serie mee? Pas dan het hoofdgedeelte naar wens aan. Heb je last van zware benen na een vermoeiende werkdag of intensief sporten? Ook het voetengedeelte kan je in de gewenste stand zetten om je spieren optimaal te laten ontspannen. Met de draadloze afstandsbediening geniet je van een ideale ergonomie in een-twee-drie.

Eastborn geeft je persoonlijk slaapadvies

Bij een Eastborn boxspring hoort een Eastborn matras van topkwaliteit. Ook daarin heb je keuze: zowel onze Q-serie als H-serie zijn ontwikkeld met optimaal comfort als prioriteit. Zie jij het bos door de bomen niet meer? Of heb je specifieke vragen of slaapklachten? Maak dan zeker een afspraak voor slaapadvies op maat met een Eastborn dealer in jouw buurt. Onze adviseurs zijn echte slaapexperts die jou begeleiden en de ideale boxspring helpen samen te stellen.

Eastborn: vakmanschap van eigen bodem

Eastborn staat voor puur Nederlands vakmanschap. Sinds 1959 maken we al onze boxsprings en matrassen in onze eigen fabriek in Vroomshoop in de provincie Overijssel. Alleen materialen van topkwaliteit zijn goed genoeg. Uiteraard volgen we de nieuwste trends op de voet om onze klanten voortdurend het allerbeste in slaapcomfort te bieden. Zo slaap jij op beide oren …

Ontdek de boxsprings van Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!