Eastborn boxspring 200x200

100% Nederlands Fabrikaat

Een Eastborn boxspring 200×200 voor grote genieters

Jouw nachtrust is kostbaar. Zo ook die van je partner. Zijn jullie op zoek naar een comfortabel bed met veel ruimte voor twee personen? Dan is een Eastborn tweepersoons boxspring 200×200 een schot in de roos. We hebben boxspringmodellen in vele stijlen zodat jij precies de look kan kiezen voor de slaapkamer van je dromen. Met de juiste details en accessoires creëer je een heerlijke cocon voor jou en je partner. Slapen was nog nooit zo verkwikkend. Zo geniet je elke dag van massa’s energie om het maximum uit het leven te halen.

Stel je tweepersoons boxspring samen

Hoe ziet jouw ideale boxspring eruit? Laat je inspireren door onze uitgebreide Eastborn collectie boxsprings. Strak en modern, Scandinavisch of liever tijdloos klassiek? Jij beslist over het model en past belangrijke kenmerken naar wens aan zoals de kleur, de stof, het hoofd- en voetbord. Zelfs de keuze van poten verdient jouw aandacht. Zo ontwerp je een boxspring 200×200 die perfect past bij jouw persoonlijke smaak. En dat jou en je partner uiteraard optimaal comfort biedt!

Voor grote slaapkamers is een boxspringmaat 200×200 cm een uitstekende keuze. Hij straalt weelderige luxe en elegantie uit. Heb je nog ruimte over of is een van jullie groter dan 180-190 cm? Dan raden we een langere boxspring 200×210 of 200×220 aan. Enkele extra centimeters in de lengte zijn dan meer dan welkom.

Professioneel advies op jouw maat

Eastborn biedt een ruime keuze aan boxsprings, matrassen en topdekmatrassen. Kies niet zomaar de eerste de beste, maar laat je adviseren door een professional! Maak hiervoor een afspraak bij een Eastborn dealer in jouw buurt. Het grote voordeel? Onze slaapadviseur neemt voldoende tijd om alle opties te overlopen en om jouw vragen te beantwoorden. Ook vraagt hij of zij naar jouw slaapvoorkeuren of eventuele klachten. Jij en je partner zijn verschillend en hebben een ander profiel en een andere slaaphouding. De adviseur zal voor elk van jullie een aangepast matras selecteren die aan de gewenste criteria voldoet. Tijdens je afspraak kunnen jullie bovendien proefliggen in de showroom. Zo ervaren jullie zelf welk matras of topmatras het meeste comfort geeft.

Boxspring 200×200 kopen? Bij Eastborn!

Bij Eastborn vind je ongetwijfeld een betaalbare boxspring voor twee personen. Wij garanderen topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. In onze eigen fabriek in Vroomshoop, Overijssel, produceren we boxsprings en matrassen die er niet alleen geweldig uitzien, maar hun belofte van optimaal slaapcomfort ook waarmaken. Daarvoor doen we een beroep op onze expertise van bijna 65 jaar, vakmanschap en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Jouw nachtrust is onze passie.

Elektrisch verstelbare boxspring 200×200 voor ultiem slaapcomfort

Met een tweepersoons boxspring met vaste bodem geniet je van heerlijk ligcomfort. Wil je iets meer luxe in de slaapkamer en een nog betere ondersteuning van je lichaam? Dan zal een elektrische boxspring je zeker charmeren. Nog even in bed een boek lezen, bijpraten met je partner of samen een filmpje meepikken … klinkt geweldig, niet? Verstel het hoofdgedeelte van je boxspring met de handige draadloze afstandsbediening en klaar! Maar ook als je last hebt van je spieren na een zware fysieke inspanning, zorg je met enkele aanpassingen voor een ergonomisch bed dat je lichaam op de juiste manier ondersteunt. Elektrische boxsprings zijn trouwens standaard voorzien van een splittopper. Zo kunnen jij en je partner beide matrassen los van elkaar in de gewenste stand plaatsen.

Ontdek de boxsprings van Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!