Eastborn boxspring 200x210

100% Nederlands Fabrikaat

Een Eastborn boxspring 200×210 voor groot comfort

Zoek je een grote boxspring voor jou en je partner? Een boxspringmaat 200×210 is zowel in de lengte als de breedte heerlijk comfortabel. Jullie hebben elk veel plaats om elke nacht tot rust te komen en te ontspannen. Niets is belangrijker dan een goede nachtrust. Daarom biedt Eastborn diverse tweepersoons boxsprings aan. Ze hebben elk hun eigen kenmerken en troeven, maar hebben één ding gemeen: een Eastborn boxspring is jouw garantie op optimaal slaapcomfort.

Grote tweepersoons boxspring, grote keuze

Trendy, modern, industrieel, klassiek of elegant: welke stijl kies jij voor je slaapkamer? Eastborn heeft een ruime collectie boxspringmodellen waarin je zeker een match zal vinden. Jij zorgt zelf voor de finishing touch door jouw favoriete kleur, stof en poten te kiezen. Zelfs het hoofd- en voetbord kan je naar eigen smaak aanpassen. Uiteraard is jouw slaapcomfort ook afhankelijk van het matras 200×210 dat je kiest. Soepel, stevig of extra stevig: mogelijk hebben jij en je partner een andere voorkeur. Geen probleem! Dankzij de splittopper liggen jullie extra comfortabel en hebben jullie geen last van een storende opening tussen de twee matrassen.

Jouw Eastborn samenstellen? Vraag persoonlijk advies

Hoe maak jij de beste keuze? Dat is simpel: dankzij het professionele advies van onze slaapexpert. Hij of zij kan je alles vertellen over belangrijke aandachtspunten zoals ligcomfort, ondersteuning en nog veel meer. Maak op voorhand een afspraak bij een Eastborn dealer in jouw buurt. Zo ben je zeker dat je niet moet wachten in de showroom.

Heb je veel vragen? Vuur ze gerust af. De slaapadviseur zal ze met de glimlach én kennis van zaken beantwoorden. Ook jouw slaapbehoeften en -voorkeuren komen aan bod. Slaap je graag koel of ben je een koukleum? Hou je van harde of zachte ondersteuning? Heb jij of je partner bepaalde rug- of nekklachten? Rekening houdend met alle informatie zal de slaapexpert een boxspringset voorstellen die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Of zelfs overtreft! Neem ook de tijd om uitgebreid te proefliggen en overtuig jezelf!

Welke voordelen biedt een elektrische boxspring?

Tegenwoordig zijn elektrisch verstelbare boxsprings erg in trek. Ze bieden ultiem lig- en slaapcomfort in alle luxe! Ideaal dus als je ’s avonds in bed nog even een boek wil lezen of naar de televisie kijkt. Stel de hoogte van het hoofd- en voetengedeelte naar wens in voor nog betere ergonomie. Zo krijgt je lichaam een optimale ondersteuning waardoor je spieren volledig kunnen ontspannen. Zeker ook aanbevolen als je last hebt van vermoeide benen, een slechte bloedcirculatie, reflux of andere gezondheidsklachten. Jij en je partner kiezen elk de favoriete stand dankzij de handige splittopper. Verstel je boxspring met slechts één druk op de draadloze RF afstandsbediening.

Eastborn, want jij hebt recht op kwaliteit

Oer-Nederlands vakmanschap sinds 1959 en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dat is Eastborn. Wist je dat we al onze boxsprings en matrassen in onze eigen fabriek in Vroomshoop (Overijssel) maken? Bovendien volgen we de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de slaapsector op de voet om onze klanten een heerlijke nachtrust te bieden. Onze doorgedreven expertise merk je, voel je elke nacht opnieuw.

Ontdek de boxsprings van Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!