Eastborn boxspring 200x220

100% Nederlands Fabrikaat

Extra grote boxspring 200×220? Bij Eastborn!

Heb jij de luxe van een zeer ruime slaapkamer en komt het niet op enkele centimeters? Of zie jij het gewoon graag groots? Dan kan je voluit gaan en resoluut kiezen voor onze grootste tweepersoons boxspring 200×220! In deze boxspringmaat slapen jij en je partner heerlijk ongestoord. Onze boxsprings voor twee personen komen in allerlei stijlen, van modern tot klassiek. Hun grote troef? Ze geven je een comfortabele nachtrust en maximale ondersteuning. Geef je slaapkamer een luxueuze toets dankzij een boxspring van grote allure. 

Stel jouw tweepersoons boxspring in detail samen

Eastborn heeft een uitgebreide collectie met maar liefst zes complete boxspringmodellen: 
ForwardObliqueGlobePlumStud en Gentle. Daarnaast bieden we ook de Ruby en de duurzame, circulaire collectie van Sand by Eastborn aan. Door welke stijl laat jij je charmeren? Bewonder ze allemaal en kies dan jouw grote favoriet! Daarna is het tijd om de puntjes op de i te zetten: stel jouw Eastborn boxspring 200 x 220 cm helemaal zelf samen. Stof, kleur, met of zonder hoofd- en voetbord, poten: elk detail telt en maakt je boxspring echt uniek!

Eastborn geeft je persoonlijk slaapadvies

Ook het matras en topdekmatras zijn doorslaggevend voor jouw nachtrust. Zowel onze Q-serie als H-serie matrassen zijn ontwikkeld met optimaal comfort in het achterhoofd. Onze toppers zijn verkrijgbaar in een genopte en niet-genopte versie. Wat dat precies voor jou betekent? Onze slaapadviseurs leggen je de verschillen graag uit. Maak vrijblijvend een afspraak voor slaapadvies op maat bij een Eastborn dealer in jouw buurt. Heb je slaapklachten of specifieke voorkeuren? Onze adviseurs houden rekening met al jouw wensen – en die van je partner – om de ideale boxspringset samen te stellen. 

Elektrisch verstelbare boxsprings zitten in de lift

Een boxspring kopen is een investering op lange termijn. Mogelijk slaap je nu nog prima op een vlakke bedbodem, maar in de toekomst kan je baat hebben bij een verstelbare variant. Je geniet van alle voordelen die een gewone boxspring biedt, maar ook van extra gebruiksgemak én talrijke gezondheidsvoordelen. Je kan comfortabeler zitten om een boek te lezen, tv te kijken of te genieten van een ontbijt. Heb je last van lage rugpijn, een moeilijke ademhaling of slechte bloedcirculatie? Ook dan zorgt een elektrisch verstelbare boxspring voor de oplossing. Lees er alles over in onze blog ‘Waarom kiezen voor een elektrische boxspring’. Bovendien zijn de elektrische tweepersoons boxsprings van Eastborn standaard voorzien van een splittopper. Zo kan je beide matrassen los van elkaar bedienen en elk apart de gewenste stand kiezen. Super toch?

Eastborn: puur Nederlandse ambacht

Bij Eastborn doen we niet aan import. Al sinds het prille begin in 1959 produceren we al onze boxsprings en matrassen in onze eigen fabriek in Vroomshoop in de provincie Overijssel. We mogen terecht stellen dat we een expert in gezond slapen zijn. Met materialen van topkwaliteit maken we slaapsystemen die aan jouw unieke wensen tegemoetkomen. Uiteraard staan we nooit stil en blijven we voortdurend op de hoogte van nieuwe trends en technologieën. Zo ben jij zeker van ultiem slaapcomfort.

Ontdek de boxsprings van Eastborn

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!