100% Nederlands Fabrikaat
Jouw nacht, jouw rust, jouw matras!

Q-serie matrassen

Bij Eastborn geloven wij niet in “one size fits all”. Elk lichaam is uniek en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Bij de ontwikkeling van de Eastborn matrassen uit de Q-serie hebben wij gekeken naar de verschillende typen lichaamsbouw, slaaphoudingen en het ultieme bedklimaat. Ben je een zij-, buik- of rugslaper?

Belangrijk is om te kijken naar de juiste ondersteuning. Het doel hierbij is om jouw lichaam optimaal te laten ontspannen met een rechte rug zonder knellende drukpunten en een optimaal bedklimaat. Voor de juiste ondersteuning kiezen we bewust voor matrassen met verschillende pocketveerinterieurs. Door meer dan 60 jaar ervaring, weten we dat niet elke veer het gewenste effect heeft bij elke individu, daarom gebruiken we verschillende varianten pocketvering. Kijk goed naar jouw lichaam en slaaphouding!

Een pocketvering matras biedt naast een goede ondersteuning ook een uitstekende ventilatie wat gelijk een positief effect heeft op de duurzaamheid van de matras. De pocketvering wordt altijd gecombineerd met een comfortlaag voor elke specifieke slaapwens. Eastborn geeft je de keuze uit drie verschillende comfortlagen met ieder zijn eigen unieke eigenschappen voor jouw ideale bedklimaat. Zo is latex zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben en houden van een zachte touch. Heb jij meer baat bij een constant bedklimaat en een stabiele lighouding? Dan is comfortschuim de juiste keuze. En ons innoverende en exclusieve ViVid Foam is zeer geschikt voor personen die voorkeur hebben voor een soepele ondersteuning en het sneller warm hebben in bed. Wat is de beste keuze voor jou?

Geniet van een perfecte nachtrust

De Q-4000 matrassen zijn voorzien van een 7-zone Genest Advanced Pocket interieur met thermisch nageharde veren. Perfect voor jou als zij- of buikslaper.

De Q-6000 matrassen zijn voorzien van een 7-zone Interactive Advanced Pocket interieur met thermisch nageharde veren in een h00g-laagpatroon. Perfect voor jou als rugslaper.

Bekijk de complete Q-serie

Proefliggen

Maak een afspraak bij de Eastborn dealer in jouw regio en ga geheel vrijblijvend proefliggen.

Vind jouw Eastborn dealer

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!

Op zoek naar een dealer in uw buurt?Voer uw postcode of woonplaats in.

Eastborn logo DEALERS
Eastborn Corner
Eastborn Corner

Een Eastborn Corner beschikt over een beperkt aantal matrassen of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

Eastborn Studio
Eastborn Studio

Een Eastborn Studio beschikt over diverse matrassen en/of boxspringmodellen uit het Eastborn assortiment.

Eastborn Store
Eastborn Store

Een Eastborn Store beschikt over een uitgebreid Eastborn matrassenassortiment en boxspringassortiment.

Eastborn Corner
Corner
Eastborn Studio
Studio
Eastborn Store
Store