Win Kim's bed!

100% Nederlands Fabrikaat

Wat moet je doen?

Volg Eastborn en jouw favoriete Eastborn verkooppunt op social (fb/ig).
Vind en like de winactie post, reageer waarom jij deze boxspring wil winnen en tag je vrienden!

De winnaar wordt door niemand minder dan Kim Kötter zelf eind februari bekend gemaakt.
Heel veel succes!

Over de prijs:

De winnaar wint de Kim Kötter Eastborn boxspring! Dat wil zeggen; een luxe XXL Eastborn boxspring met hoofdbord en voetbord zoals hij bij niemand minder dan Kim Kötter in de slaapkamer staat.
Goed om te weten: het formaat en ligcomfort van de boxspringset mag je uiteraard volledig aanpassen aan jouw eigen specifieke wensen. Liever een andere stof of kleur? Je hebt de keuze uit de gehele Eastborn stoffencollectie!

 

Over Kim Kötter:

Kim Kötter is ondernemer, presentatrice & content creator. Op 19-jarige leeftijd werd ze verkozen tot Miss Universe Nederland. Naast deelname aan tv-programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’ & ‘4 Handen op 1 Buik’ bereikt ze op dagelijkse basis duizenden volgers middels haar Instagram & Youtube Kanaal. Kim is mede-eigenaar van de succesvolle webshop Poespas en getrouwd met zanger & componist Jaap Reesema. Ze hebben 3 kinderen; Muck (2016) Youp (2018) en Ted (2021).

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!