Bereid je bezoek aan de beddenwinkel voor

100% Nederlands Fabrikaat

Bereid je bezoek aan de beddenwinkel voor

Ben je toe aan een nieuwe Eastborn boxspring of matras? Maar hoe begin je daaraan? Door het overgrote assortiment zie je mogelijk het bos door de bomen niet meer. Met deze drie slimme tips stap jij binnenkort perfect voorbereid bij de Eastborn showroom van je keuze binnen. 

Tip 1: kom langs bij een beddenspeciaalzaak met onze Eastborn collectie

Jouw nachtrust staat of valt met een bed van goede kwaliteit. Ga daarom naar een specialist in slaapcomfort zoals al onze Eastborn dealers: jou een goede nachtrust bezorgen is hun passie! Bovendien volgen we de nieuwste ontwikkelingen binnen de slaapwereld op de voet en passen we ons aanbod van boxsprings en matrassen hierop aan. Een bed dat er mooi uitziet, in jouw favoriete interieurstijl, is meegenomen, maar om echt goed te slapen, is het slaapsysteem van doorslaggevend belang. Denk maar aan de verschillende materialen van matrassen. Elk materiaal heeft eigen troeven. Daarover vertelt de slaapadviseur je graag meer. Bovendien biedt een beddenspeciaalzaak een ruime keuze aan dekbedden, hoofdkussens, bedtextiel, spreien, accessoires … Zo kan je massa’s inspiratie opdoen en vind je alles wat je nodig hebt voor het bed van je dromen onder één dak.

Tip 2: maak een afspraak voor vrijblijvend persoonlijk slaapadvies

Vind je het ook zo vervelend om te moeten wachten op een verkoper of slaapadviseur die je verder helpt? In alle beddenwinkels ben je uiteraard welkom om zonder afspraak een bezoek te brengen aan de showroom. Maar als de verkoper net in gesprek is met een andere klant, is de kans groot dat je lang moet wachten voordat het jouw beurt is. Bespaar kostbare tijd dankzij deze gouden tip: maak op voorhand een afspraak met de verkoopadviseur op een moment dat jou past. Zo ben je 100% zeker dat hij of zij voldoende tijd voor je vrijhoudt. Deze slaapspecialist leidt je doorheen de showroom, geeft deskundig advies over de verschillende opties en beantwoordt al je vragen. Met een lekker kopje koffie of een glaasje fris erbij, want een uitstekende service is vanzelfsprekend. Neem ook rustig alle tijd om te proefliggen. Let daarbij op een goede positie van je wervelkolom, hoofd en nek. Wil je na de afspraak alle informatie nog even laten bezinken? Een afspraak in een beddenspeciaalzaak is altijd vrijblijvend. Denk gerust nog even na, overleg eventueel met je partner en neem dan opnieuw contact op. 

Tip 3: bereid je voor op het vragenvuur van de Eastborn slaapspecialist

Heb je best veel vragen? Geen probleem, de verkoopadviseur geeft je een vakkundig antwoord op elke vraag. Maar om je echt professioneel slaapadvies op maat te kunnen geven, zal hij of zij zelf ook een aantal doordachte vragen aan jou stellen. Waarom ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw bed of nieuw matras? Wat betekent goed slapen en comfort voor jou? Heb je rugpijn, nekpijn of slaap je slecht? Ben je een echte koukleum of heb je het snel te warm? Slaap je het liefst op je buik, rug of zij? Dat spervuur aan vragen kan misschien een tikkeltje nieuwsgierig overkomen, maar dankzij al deze gedetailleerde informatie kan de slaapadviseur jou persoonlijk advies geven dat het beste bij jouw wensen en slaapbehoeften past. Erg belangrijk dus om hier al even over na te denken. 

Kies je nieuwe boxspring of matras bij de Eastborn dealer in jouw regio

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!