Kies bewust voor kwaliteit en comfort

100% Nederlands Fabrikaat

Kies bewust voor kwaliteit en comfort

De keuze voor een matras is cruciaal voor je nachtrust. Het is niet zozeer alleen een kwestie van prijs, maar het vinden van de juiste fit. Oriënteer je goed en laat je begeleiden door experts bij een Eastborn dealer in de showroom. Je vindt er al onze matrassen en boxsprings en je krijgt deskundig slaapadvies van een slaapspecialist die samen met jou je slaapbehoeften in kaart brengt.

Grote keuze matrassen, maar welke past bij jou?

Van koudschuim over latex tot pocketveren, de opties in matrassen zijn divers. Elk type heeft zijn unieke voordelen. Wat past bij jou? Ben je een rug-, zij- of buikslaper? Verkies je warmte of koelte? Heb je allergieën? En ja, ook de bedbodem is essentieel; heb je bijvoorbeeld een lattenbodem of boxspring? Voordat je de showroom bezoekt, is het raadzaam om jezelf wat in te lezen in ons assortiment Eastborn matrassen. Zo krijg je vooraf al wat inzicht in de verschillende soorten matrassen. 

Professioneel en persoonlijk advies

Een deskundig advies van opgeleide slaapspecialisten kan het verschil maken, daarom worden alle Eastborn dealers deskundig getraind door onze teams. Plan daarom je bezoek en maak een afspraak bij een beddenspeciaalzaak. Zo weet je zeker dat je alle aandacht krijgt. Na een aantal gerichte vragen, wijst de adviseur je naar de ideale matras en kun je proefliggen. Zij zullen je begeleiden en tips geven terwijl jij rustig kan uitproberen. Het is belangrijk dat je comfortabel ligt en dat je wervelkolom recht blijft. Overweeg ook het belang van een goed kussen; dit kan nekpijn voorkomen. 

Gevonden wat je zocht?

Fantastisch! Nu kun je uitkijken naar nachten vol slaapcomfort op je nieuwe Eastborn matras. Maar voordat je vertrekt, vraag naar extra tips. Hoe verzorg je je nieuwe matras? Welke beschermer past erbij? Neemt de winkel je oude matras terug na installatie van de nieuwe? Handig om te weten!

Conclusie

Kies niet impulsief. Laat je adviseren door een Eastborn dealer. Je kan onze dealers in heel Nederland (en België) vinden. Zij zullen je uitgebreid informeren. We bieden binnen elk budget en prijsklassen een goed matras. Al meer dan 60 jaar weten onze klanten waarom ze kiezen voor Eastborn!

Altijd een Eastborn dealer bij jou in de buurt

Je kunt Eastborn matrassen en boxsprings zelf ervaren bij dealers door heel Nederland. Daar krijg je een persoonlijk slaapadvies, en lichten ze je graag alle mogelijkheden van de Eastborn producten toe. Vind hieronder een Eastborn dealer in de buurt, en kom proefliggen in de winkel!